Pénznem módosítása: HUF

Rendelés menete

1Készítse el regisztrációját! A "Regisztráció" feliratot a weboldal nyitó oldalának tetején, a bal oldalon találja. Amennyiben most még nem szeretne regisztrálni, úgy erre lesz lehetősége rendelésének véglegesítését megelőzően is. Regisztráció nélkül is van lehetősége vásárolni. Regisztrációjával és/vagy leadott megrendelésével elfogadja cégünk Adatvédelmi Szabályzatát.

2. Kezdjen el nézelődni! A megvásárolni kívánt termék oldalán írja be a darabszámot. A "Kosárba" gomb megnyomásával már bele is rakta a vásárolni kívánt termékek közé. Ezután nézelődhet tovább a termékeink között. Ha újabb termék tetszik meg Önnek, akkor ugyanúgy kell eljárnia, mint az előző esetben.

3. A vásárlás befejeztével jobb oldalon felül a "Kosár megtekintése" gombra kattintva részletesen is láthatja a vásárolni kívánt terméket, majd "Pénztárhoz"gomb megnyomásával elkezdheti a rendelés leadását. A kosár megtekintése alatt tételek törlésére vagy továbbiak hozzáadására is van lehetőség.

4Ha még nem regisztrált a vásárlást megelőzően, akkor a következő lépésnél megteheti. Ha be van jelentkezve, akkor láthatja a regisztrációkor megadott adatait, a szállítási és a számlázási címét egyaránt. Ha valamelyiken változtatni szeretne, itt van rá lehetősége. Ha regisztráció nélkül szeretne vásárolni, akkor ne pipálja be a regisztrációt jelentő kis kockát.

5. A kosár tartalmának összeállítása közben mindig láthatja a megrendeléséhez tartozó szállítási költséget. Mielőtt tovább lép, kérjük olvassa el Általános Szerzõdési Feltételeinket, melyet megrendelése véglegesítésével elfogad. 

Minden esetben pipálja be a "Nem vagyok robot" mezőben a kis négyzetet, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy rendelése megérkezzen hozzánk.

A Számlázási és Szállítási cím alatt található "Megjegyzések" mezőben tudja feltüntetni, hogy utánvéttel, vagy banki előre utalással kíván fizetni.

Ha megrendelését személyesen venné át központunkban, akkor azt is itt tudja feltüntetni. /Személyes átvételre elõre egyeztetett időpontban van lehetőség. Személyes átvétel választása esetén a rendszer által jelzett szállítási költséget a számlázáskor levonjuk a számla végösszegéből./ 

Ha bármilyen további kérése van, azt is itt írja meg nekünk.

A "Pénztárhoz" gomb megnyomásával tovább léphet rendelésével.

6. Ekkor az eddigi adatok alapján meg fog jelenni virtuális számlája, amit akár ki is tud nyomtatni. A nyomtatáshoz kattintson az oldal bal felső sarkában található "nyomtatás" gombra. Ha nem kívánja virtuális számláját kinyomtatni, kattintson a "bezárás" gombra. Ekkor visszakerül áruházunk felületére.

7A vásárlás menete itt ér véget. Megrendelésérõl és a szállítás várható idejérõl visszaigazolást kap 24 órán belül.

8. Ha szeretné korábbi megrendeléseit megtekinteni, és Ön regisztrált vásárlónk, úgy ezt megteheti, ha a bejelentkezést követően az oldal tetején a neve mellett található "Saját fiók" feliratra kattint.Ezt követően a "Rendelési előzmények" menüpontban megtalálja összes rendelését, illetve lehetősége van személyes adatai és jelszava megváltoztatására, valamint feliratkozhat hírlevelünkre is. Amennyiben rendelését törölni szeretné, úgy azt is a "Rendelési előzmények" pontban teheti meg, rendelése visszavonásával.                    

Fontos információk: A megrendelés leadásakor vegye figyelembe, hogy bizonyos termékek esetén a szállítási határidő akár 7-14 munkanap is lehet.

A megrendelést az MPL futárszolgálat szállítja a Megrendelõ által megadott szállítási címre. A szállítás díja 1.790 Ft. 

40 000 Ft feletti vásárlás esetén a belföldi szállítás költsége díjmentes.

Az áru díjmentes személyes átvételére a Rapid Oktatás Kft. központjában is van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

 

A Kültéri játék és a Kültéri gyerek járművek kategóriákban szereplő termékek esetén a szállítási költség a következőképpen alakul, amit a rendszer a számlaképben nem így tüntet fel, viszont az adatlapokon minden esetben megtalálható:

Kültéri gyerek járművek esetén 4500 Ft.

Kültéri játékok esetén az eladási ár értékének a 8%-a.

Ezen kategóriák esetén személyes átvételre nincs lehetőség.

A szállítási költség pontos összege mindkét termékkategória esetén a terméklapon külön is megtalálható.

 

 

Rapid Oktatás Kft. (c)

eCommerce by CubeCart